Huvudkontor SE: 0046 42 450 76 00

REPARATIONER OCH UNDERHÅLL

PEMA har egna fullserviceverkstäder och arbetar tillsammans med ett europeiskt nätverk av kompetenta verkstadspartners. Vår förstklassigt utbildade personal är specialiserad på lastbilsekipage och har hela tiden tillgång till ett omfattande sortiment av reservdelar. På så sätt finns vi alltid i din närhet, även i nödsituationer, när reparationer- och/eller underhållsarbeten behöver göras. Våra truckar och trailers underhålls dessutom regelbundet enligt tillverkarens föreskrifter. Det är viktigt för oss att vi håller oss till din tidsplan och bestämmer tidpunkter tillsammans med dig. Då vet vi säkert att du inte behöver lägga ner för mycket tid utan snabbt kan åka vidare med ditt hyresfordon från PEMA.

24H NÖDSAMTAL

I nödsituationer når du våra verkstäder och vår maskinskadeservice i hela Europa på det centrala telefonnumret: +49 (0) 5521 860 1111.
Tveka inte att höra av dig till oss. Våra nödtelefoner är bemannade under dagtid och tar gärna emot ditt samtal.

HÅLL DIG I RÖRELSE MED PEMA ERSÄTTNINGSFORDON

Om du råkar ut för en skada, t.ex. orsakad av en olycka i stadstrafik, erbjuder vi dig ett ersättningsfordon för att täcka upp. Vi önskar inte under några omständigheter att din dagliga verksamhet blir lidande. Därför ser vi till att du blir mobiligen inom kortast möjliga tid. Du når oss på : +46 42 450 7600.

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT