Huvudkontor SE: 0046 42 450 76 00

ATT KÖPA BEGAGNADE FORDON FRÅN PEMA

Du skulle vilja öka din fordonspark permanent, men långtidshyra och nyinköp är inga alternativ. Då rekommenderar vi dig att leta bland PEMA:s begagnade fordon. T.ex. begagnade dragfordon, släpvagnar med öppna flak, eller påhängsvagnar. Med ett fordon från PEMA Used skaffar du dig vid varje tillfälle en utmärkt produkt för hela perioden i typisk pålitlig PEMA-kvalitet..

Vi hittar säkert det rätta begagnade fordonet för dig

Bunkalundsvägen 10
25368 Helsingborg
Schweden

Kontakta gärna din personliga kontaktperson hos PEMA Used.
Donny Olsson, Tel: +46 42 450 76 09

Kontakt

Vill du hellre söka online?
Här kommer du direkt till PEMA-fordon på mobile.de!

PEMA USED – BEGAGNADE FORDON AV TOPPKVALITET

För alla våra dragande enheter, det må vara dragfordon för påhängsvagnar eller motorvagnar, handlar det om de senaste modellerna från ansedda tillverkare som Volvo, Mercedes-Benz, MAN, DAF, Renault eller IVECO. Lastbilarna hos PEMA Rent är aldrig i drift mer än fyra år i genomsnitt. Under den tiden underhålls de regelbundet av vår yrkeskunniga personal i PEMA:s egna verkstäder eller av servicepartners runt Europa som auktoriserats av PEMA. 

Oavsett om det är fråga om dragfordon för påhängsvagnar, lastbilar för växelcontainrar, kapelltrailrar, skåptrailrar, kyltrailrar, megatrailrar, tanktrailrar, silotrailrar, släpvagnar med öppet flak, påhängsvagnar med skjutbart golv eller distributionsfordon: innan vi överlämnar det begagnade fordonet till dig synas det än en gång i sömmarna av vår personal.

Besök oss hos PEMA Used-support i Helsingborg. Här ger vi dig gärna råd personligen om våra begagnade fordon. Naturligtvis hjälper vi dig även per telefon, mejl eller post. Vi intresserar oss till exempel för den nationella och internationella tullklareringen för export av fordon till tredje länder – även utanför EU – och ger dig de registreringsbevis som krävs för exporten av fordonet. Kort sagt: vi ser till att du helt och hållet ägnar dig åt din kärnverksamhet och kan arbeta med ditt nya begagnade fordon.

Vi köper ditt begagnade fordon

Vi söker alltid efter begagnade kommersiella fordon – märke eller utrustning spelar ingen roll. Vi köper gärna in din begagnade lastbil – även specialfordon, – eller tar den i utbyte, om så önskas. För sådana ärenden går det bra att kontakta Jörg Langlotz.

Jörg Langlotz
PEMA GmbH • Niederlassung Recklinghausen • Schmalkalder Str. 11 • D-45665 Recklinghausen
Mobil +49 (0) 151 1761 0772 j.langlotz@pema.eu

Kontakt

FINANSIERUNG MED SOCIÉTÉ GÉNÉRALE

Som företag inom bankgruppen GEFA hör PEMA till affärsenheten Société Générale Equipment Finance inom den franska bankkoncernen Société Générale. Tillsammans erbjuder vi dig skräddarsydda lösningar för finansieringen av din begagnade lastbil eller trailer.

PEMA ANLÄGGNINGAR

På följande platser väntar kompetent personal på att få diskutera med dig och presentera vårt stora urval av begagnade lastbilar.

  • Helsingborg, Sverige
  • Padborg, Danmark
  • Recklinghausen, Tyskland
  • Komorniki, Polen
  • Prag, Tjeckien
  • Egerkingen, Schweiz

Vänta inte med att kontakta oss. Hos oss hittar du ditt drömfordon.

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT