Huvudkontor SE: 0046 42 450 76 00

OPTIMAL HANTERING AV FORDONSPARKEN MED TELEMATIK

Ta hjälp av vårt telematikerbjudande för att optimera hanteringen av din fordonspark. För övervakning av de lastfordon, trailers och växelflak som du hyrt av oss kan vi erbjuda en tillverkaroberoende telematikportal, som gör det möjligt att integrera information från olika system.

Med en fordonspark på över 18 000 enheter och ett nätverk av verkstäder över hela Europa är PEMA en ledande tillverkaroberoende uthyrare av tunga, kompletta ekipage. Som en del av sitt omfattande tjänsteutbud kan PEMA erbjuda sina kunder en telematikportal som
sammanför information från olika systemtillverkare. Den hjälper dig att få en direkt överblick över viktig information och underlättar avsevärt logistikprocessen.

Telematiklösningen från PEMA kan utnyttjas både för fordon med korttids- och långtidshyra. PEMA kan vid behov även erbjuda telematikinformation till individuella affärssystem och speditionsprogram.

ÖVERVAKA POSITIONS- OCH FORDONSINFORMATION I REALTID

Med hjälp av PEMA:s telematikportal går detäven , förutom positionsinformation, att få tillgång till fordonsinformation och teknisk information i realtid. Övervakning av fordons- och lastinformation samt central datavisualisering är andra viktiga funktioner i sammanhanget.

Aktuell positionsinformation, kontinuerlig övervakning av kyltransporter och registrering av oplanerat öppnande av dörrar underlättar en effektiv styrning av logistikprocesser.

ÖVERSIKT ÖVER PEMA:s TELEMATIKPAKET

Trailer Basic

Lokalisering

Positionsförlopp

Geofencing

EBS-information

Kopplingsstatus

Dörrstatus

 

Trailer Cool

Lokalisering

Positionsförlopp

Geofencing

EBS-information

Kopplingsstatus

Dörrstatus

Temperaturverläufe

Larm

Data om kylaggregat

Arkivering

 

Truck Basic

Lokalisering

Fordonsinformation

Positionsförlopp

Geofencing

Färdskrivarinformation

Körtidsberäkning

Körstilsanalys

 

 

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT