Huvudkontor SE: 0046 42 450 76 00

Hyr växelflak hos PEMA

Med fler än 18.000 hyrfordon är PEMA en av de största uthyrarna av kommersiella fordon inom transport- och logistikbranschen i Europa. Som sådan erbjuder vi dig givetvis också uthyrning av en mångfald av växelskåp. System med växelcontainrar är absolut nödvändiga om man vill använda fler transportvägar som vägar, vatten och järnväg. I kombinerade transporter kan man snabbt och enkelt lasta utbytbara skåp och containrar från ett fordon till ett annat. Liksom även ISO-containrarna, förbinds växelflaken med fordonet med containerlås. Jämfört med en ISO-container har de dock den viktiga fördelen att det inre utrymmet är optimalt avpassat för lastpallar.

Det lämpliga växlingssystemet för varje transportkrav 

Oavsett vilken utbytbar lastbärare du behöver så har vi den passande hyreslösningen för varje projekt. Vare sig det gäller växelflak med kapell, jumbo, växelskåp eller kylbil för lastväxling - vi ser till att få din växelcontainer ut på vägen så snabbt och enkelt som möjligt. Våra växelskåp finns också med skjutbara tak, skjutbara kapell eller portaldörrar. Alla alternativ fungerar perfekt och är av hög kvalitet.

Tack vare olika mått och storlekar kan vår fordonspark erbjuda tillräcklig flexibilitet för olika volymer.

Hos PEMA hyr du bland annat växelflak av följande märken:

 
  • Wecon
  • Schmitz Cargobull
 
 
  • Kögel
  • Krone
 

Andra märken på begäran

VARFÖR PEMA?

Med vår mångåriga erfarenhet av transportbranschen är vi din kontakpartner nummer ett i lastärenden. Med hyreslösningar från PEMA kommer ditt gods garanterat fram till målet. Vår unika fordonspark och de flexibla avtalsmodellerna erbjuder dig den bästa möjliga lösningen för varje projekt. Vad gäller betalningssätt behöver du inte oroa dig hos oss. Som del av Société Générale erbjuder vi dig förutom hyran olika möjligheter för finansieringen eller leasingen. Då har du alltid den optimala kontrollen över kostnaderna.

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT