Pema var med på IAA 2018

Vill du ha en personlig träff med oss efter IAA?

Boka möte

En fantastisk tid!

IAA-mässan för nyttofordon 2018 ligger nu bakom oss och det är dags för en resumé. Men låt oss börja från början.

Veckan före mässan

Under förberedelserna inför IAA nyttofordon 2018 kom vi på idén att PEMA skulle presentera en lastbil för alpin terräng. På mässan kallades vagnen för "The Beast". Lastbilen stod helt i mobilitetens tecken, och här ville vi erbjuda våra kunder ännu mer service. Före mässan arbetade vi mycket intensivt ganska länge med lastbilen och hann därför bli klara i god tid till invigningen.

Besök hos PEMA på IAA-mässan för nyttofordon 2018

Gensvaret på IAA nyttofordon 2018 överträffade allt annat. Vi fick genomgående positiv feedback från kunder, leverantörer och andra besökare som intresserade sig för vårt monter- och försäljningskoncept. Det fördes många intressanta och inspirerande samtal på mässan med folk från olika områden.

Dagarna efter mässan

När IAA nyttofordon 2018 var över tog vi oss tid att utvärdera årets mässa. Resultatet av utvärderingen pekade på att man kan tala om succé. Efter mässan blev vi naturligtvis tvungna att demontera och transportera bort allt igen. En sak kan du lita på - på PEMA kan vi allt om transporter. Det var därför vi lyckades den här gången också.

En ny tungvikt för PEMA när det gäller rörlighet

Första gången vi presenterade oss var i vår mässmonter – nu ligger vi ute på vägarna för din skull!

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT