Huvudkontor SE: 0046 42 450 76 00

Att uthyrningsföretaget från Herzberg har ett stort intresse för racing har flera orsaker. För det första är truckracing rena adrenalinet och något som inte bara vårt eget team är intresserat av, utan även våra kunder, som vi träffar regelbundet vid racerbanan. Dessutom ger truckracing uttryck för PEMA:s värden ärlighet och teamanda i kombination med stort personligt engagemang.   

PEMA och samarbetet med team Schwaben Truck

Sedan 2011 sponsrar PEMA team Schwaben Truck. Redan från början imponerades PEMA av hela teamet i Schwaben Truck och deras fantastiska personliga insatser.

PEMA sponsrar Team Hönig Racing

PEMA sponsrar denna säsong för första gången även truckrallyteamet Hönig Racing från Herzberg med omfattande teknisk service. Komplett nylackering av MAN KAT 1 på 256 hk var starten på detta nya samarbete. Rallytrucken var premiärfordonet i PEMA:s nya lackerings- och torkkabin. Vid offroad rally handlar det inte bara om hastighet, utan även om att klara av tuffa terrängförhållanden. Sträckorna omfattar djupa sumpmarker och flodövergångar och bestäms med hjälp av roadbook-navigering inklusive GPS och kompassteknik. Tävlingarna innehåller även vissa nattetapper och varar upp till åtta dagar. Tävlingsdistanser mellan 500 och 2000 kilometer avverkas.

Vor-Tour der Hoffnung

PEMA sponsrar sedan många år ett välgörenhetsmaraton som äger rum underTruck Grand Prix på Nürburgring och som organiseras av Jungbluth Nutzfahrzueuge Service & Miet GmbH. De insamlade pengarna går till Vor-Tour der Hoffnung, en välgörenhetsorganisation som under 22 års tid har skänkt pengar till cancersjuka och hjälpbehövande barn samt till den tyska cancerforskningen.

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT