Huvudkontor SE: 0046 42 450 76 00

Ta del av PEMA MOBILTY WORD när du ska hyra kommersiella fordon

Med PEMA MOBILITY WORD fokuserar vi helhjärtat på nyttan för dig som kund. Därför har vi delat in PEMA MOBILITY WORD i fyra områden där du som logistikföretagare, VD, fordonsparkschef eller lastfordonschaufför hittar vad du behöver för att lösa dina transportuppgifter i tid, flexibelt och kostnadseffektivt.

Under fliken PEMA RENT kan du hyra de allra senaste fordonen med över 200 olika specifikationer. Du bestämmer själv hyrlängd, hyrmodul och tilläggstjänster enligt dina individuella behov. PEMA SERVICES innehåller tjänster som underlättar ditt dagliga arbete - från PEMA AKADEMI till TELEMATIK och Finansiering . Under fliken PEMA WORKSHOP hittar du PEMA:s fullserviceverkstäder och våra kompetenta verkstadspartners, som ser till att du aldrig behöver stå stilla med ditt fordon var du än befinner dig i Europa. Det fjärde området – PEMA USED – erbjuder begagnade premiumfordon i toppskick för alla dina transportbehov.

Vår strävan att kunna erbjuda alla tjänster för din verksamhet bygger på en lång tradition. Sedan vår etablering år 1976 har PEMA alltid legat ett steg före. Med filialer i hela Europa, mer än 450 kvalificerade medarbetare och en imponerande fordonspark på över 18 000 enheter är vi idag en av Europas ledande uthyrare när det gäller tillverkaroberoende, kompletta, kommersiella ekipage i den tunga klassen.

Som företag i bankgruppen GEFA tillhör PEMA GmbH sedan 2008 affärsområdet Societe Generale Equipment Finance i den franska bankkoncernen Societe Generale - ett samarbete som gör oss extra starka. Du får alla fördelar som ett medelstort företag kan ge samtidigt som du får tillgång till styrkan hos en internationell koncern.
Tillsammans kan vi erbjuda integrerade lösningar när det gäller kommersiella fordon.

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika slags fordon och flexibla hyrlösningar vare sig du ska hyra under en kortare eller längre tid. Hyrlösningarna spänner över ett stort område och omfattar allt från standardfordon i kombination med modultjänster som service och reparationer, däckservice, trygghetsprodukter och administration av vägavgifter till kundspecifika specialfordon med din egen företagsdesign. Även sådana tjänster som integrerad telematik för dragfordon och trailer eller kurser för yrkesförare från PEMA:s utbildningsakademi ingår i vårt serviceutbud. PEMA är dessutom en av de största försäljarna inom transport- och logistikbranschen i Europa när det gäller begagnade fordon.

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT