Huvudkontor SE: 0046 42 450 76 00

Skräddarsydd internutbildning och många möjligheter för din framtida yrkeskarriär

Vi vet ännu inget om dina yrkesplaner. Men vi vet att du kan få en bra start hos oss. 

Ta en titt på våra Lediga platser. Där får du mer information om just dina möjligheter.
 

DIREKT INITIATIV PÅ PEMA

Direkt anställning hos PEMA för dig med utbildning eller yrkeserfarenhet

Är du klar med dina studier? Har du kanske redan hunnit skaffa dig några års yrkeserfarenhet och letar nu efter nya utmaningar? Då vill vi gärna veta mer om dig. Skicka in en ansökan till oss. PEMA erbjuder både dig med högskoleutbildning, yrkeserfarenhet eller personer i ledande befattningar intressanta karriärsmöjligheter. 

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina individuella kunskaper och gemensamt med oss få arbeta med nya spännande utmaningar. Hos PEMA tar du eget ansvar för viktiga arbetsuppgifter med möjlighet att både fördjupa och bredda dina kunskaper och färdigheter. Lediga platser i vårt företag omfattar allt från mjukvaruutvecklare till försäljningsassistent och fordonsmekaniker, och möjligheterna för nyutexaminerade och personer med tidigare yrkeserfarenhet att hitta rätt jobb är stora.

UTBILDNING PÅ PEMA

Börja ditt yrkesliv med en utbildning hos PEMA 

När du slutat skolan står många dörrar öppna för dig - även hos PEMA. Vare sig du väljer att utbilda dig till fordonsmekaniker, bilförsäljare eller expert inom lagerlogistik - en utbildning hos oss är både kvalificerad och omväxlande. Ta reda på vilka möjligheter som finns i vårt internationella företag och lägg grunden för din framtida karriär hos oss.

Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att kunna ge unga människor en chans till en bragrundläggande utbildning och möjligheter till en framtida yrkeskarriär. 

På PEMA utbildar vi själva vår yrkespersonal i egna verkstäder samt inom lagerhållning och administration. PEMA har ett lärorikt och omfattande lärlingssystem. Som lärlingar arbetar du på många olika avdelningar, deltar i olika kurser och får kontinuerlig handledning. Utbildningsfilosofin garanterar att du får mycket praktisk kunskap som du har nytta av som anställd inom olika arbetsområden när utbildningen är klar.

En god utbildning är en värdefull investering för framtiden. Inte bara för dig utan även för vårt företag.

Detta kan du förvänta dig hos PEMA

 
  • En grundlig, omväxlande och praktiskt orienterad utbildning i en teknikorienterad miljö.
  • Under utbildningen får du stöd av erfarna handledare.
 
 
  • Du ingår i ett engagerat och motiverat arbetsteam.
  • Du får även lära känna andra filialer i Tyskland.
 

Vi erbjuder utbildning inom följande yrken

 
  • Bilförsäljare
  • Fordonsmekaniker - lastbilsmekaniker-
 
 
  • Lagerlogistik
  • IT-specialister - systemintegration-
 

Ta vara på din chans - sök nu!

EN UTBILDNING MED FRAMTIDSUTSIKTER

En utbildning hos PEMA är en perfekt grund för din personliga yrkesutveckling. Efter utbildning och några år inom yrket finns det möjlighet för duktiga medarbetare att med stöd av PEMA genomgå en vidareutbildning i samarbete med VWA, en tysk yrkeshögskola för administration och ekonomi - med målet att ta en högskoleexamen.

INTERNSKAP PÅ PEMA

Från PRAO till drömjobbet. Hos PEMA är det bara ett litet steg.  

Vad ska jag göra när skolan tar slut? Vad tycker du är roligt? Vilka arbetsuppgifter intresserar dig? Vilket yrke passar dina färdigheter?

Du får ledigt en till fyra veckor från skolan för att kunna skaffa dig ett första konkret intryck av vilket yrke du skulle kunna passa för. Använd denna praotid på rätt sätt. Skaffa dig erfarenhet från olika arbetsområden och vem vet - kanske hittar du ditt drömjobb hos oss.

Är du intresserad av en praoperiod hos PEMA? Ansök då skriftligen (personligt brev, CV, senaste terminsbetyget och ev. avgångsbetyg) till bewerbung@pema.eu.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Har du frågor eller vill du boka in en individuell konsultation? Kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra av dig.

KONTAKT